Recensie plaatsen

Wilt u ook uw ervaringen delen, stuur Theo dan een prive berichtje met uw tekst via Facebook.

Kim Jacobi

Theo heeft meerdere kuren voor mij gemaakt en elke kür is weer uniek. De muziek die Theo kiest, haalt het beste uit je paard naar boven en ondersteunt heel goed de onderdelen die je rijdt. Daarnaast is hij altijd enthousiast, heeft veel kennis en is kritisch op zijn eigen werk. Het is elke keer weer genieten om een kür te rijden met je paard op de muziek van Theo!

Jacqueline van Dusschoten Glamourhorze

Theo, lieve vriend, meester in het maken van Kür muziek, dit is hoe ik hem ken. Vaak sta ik met mijn stand op grote concoursen en vaak is daar ook de kür op muziek een onderdeel van het Concour zijn mooie composities weet ik er zonder twijfel tussenuit te halen, zijn stijl van kür muziek maken is uniek. Een Kür rijden van Theo is niet simpelweg je paard laten dansen op muziek maar zoals het hoort de bewegingen van het paard worden ondersteunt door de muziek waardoor het een prachtig geheel wordt en het paard één wordt met de muziek en de muziek één met het paard. Een kür van theo holstein, is het mooiste compliment dat je je paard kunt geven

Website Glamourhorze

Elisabeth Geluk

Waarom ik graag (nog)een kür samen met Theo zou willen maken? Omdat ik het ontzettend fijn vindt om met iemand te werken die mee denkt, vakkundig is, altijd bereikbaar is en slagvaardig is. Bij Theo is het gelijk aanpakken en gaan voor het uiteindelijke doel: een prachtige kür. Verder is Theo een echte vakman die iedere keer weer met een originele kür voor de dag komt!

Dressage 4 Fun

We waren al druk bezig om de proef te trainen, nu gaan we nog een stap verder, de kür muziek is echt geweldig geworden, dankzij Theo Holstein😍😍😍😍😍 hopelijk kunnen we dit met zijn allen snel in de ring laten zien!!!! 
Jullie zullen nog even geduld moeten hebben 😜😜😜😜😜

Heidi De Keyser

Soms heb ik echt zo van die gekke ideeën, wat ik mezelf en andere soms wel niet aandoe! Maandag kwam het idee, dinsdag snel in elkaar gestoken en doorgestuurd! Vandaag is die al klaar bedankt Theo Holstein wat een topservice Genieten gaan we doen!!! En tja Jebe die doet gewoon mee met gekke Heidi 2 gekjes bij elkaar!!!

Kelly Kristel

Heel erg blij met mijn kür van Theo, echt prachtig. Zoals ik ook niet anders had verwacht. Theo is een vakman die met veel passie elke keer weer een originele kür voor de combinaties weet samen te stellen. Muziek in harmonie met het geheel.
Daarnaast een hele fijne samenwerking en begeleiding.
 
 

Manon van Galen

Theo is een echte vakman met hart voor de sport en muziek. Ik herken Theo zijn kuren altijd direct omdat deze kloppen en professioneel zijn afgeleverd waardoor dit altijd een "kippenvel gevoel" creëert!

Charlot Van Doorn-de Krijger

Theo Mei 2017 heb ik je voor het eerst ontmoet. Na uitnodiging van het bestuur om terug te komen naar de harmonie te Biervliet. Zenuwachtig zat ik daar de maandagavond. Na een korte kennismaking was gelijk het ijs gebroken. Je spontaniteit en je geweldige humor maken de repetities aangenaam. En zeer leerzaam! Je zegt waar het op staat en dat is erg belangrijk. Je andere geweldige hobby is kur maken voor dressuur. Ook daar ben ik fan van. Met veel genot bekijk en luister ik naar de kurs die voorbij komen. Tot in de kleinste details klopt het gewoon. Samen met je partner genieten jullie van alles wat jullie doen. Ga zo door Theo dan krijgen we nog heel wat moois te horen en zien van jou!

Leonardo Farina

Coinvolgente e unico il freestyle che ha creato per me Theo Holstein, grande professionista e artista ! Sulle note della sua Kur ho danzato ai campionati italiani emozionandomi ed emozionando il pubblico presente
https://youtu.be/IjiH3wSYAtQ
 

Monique Bijl

 Ik ken Theo nu een jaar. Ik heb hem leren kennen tijdens een kür clinic in Dordrecht. Ik reed toen met mijn tinker Z2, en wilde graag een kür laten maken. Ik kwam op fb de advertentie tegen van zijn clinic. Dus ik een pb gedaan want het is tenslotte wel voor een tinker, dacht ik. En niet iedereen vind dat leuk. Theo daarin tegen was direct erg enthousiast. Toen ik daar aan kwam vertelde hij me dat hij niet wist hoe en wat hij kon verwachten. Maar hij was eerst verbaasd en werd steeds enthousiaster. Wat ik natuurlijk super leuk vond. Ik liet Theo mijn kür maken . Daarna werden we uitgenodigd voor een show in Franeker ter ere van het 10 jarig bestaan van zijn Reinoud zijn paardenmasssage.com bedrijf. Het werd een fantastische show en ik vond het toen een hele eer dat ik mee mocht doen. Hier had ik dus gelijk mijn debuut met zijn kür. Daarna hielden we contact en kwam ook Reinoud mijn paard behandelen. Afgelopen maand mei hadden we hier een kür clinic georganiseerd . Theo was super enthousiast . Ik zei tegen hem dat ik het jammer vind dat hij niet dichterbij woont (Belgie). Want zijn Dressuurlessen vind ik waanzinnig goed. Theo bood daarna aan om gewoon naar mij toe te komen. Hij vertelde me dat hij het een hele uitdaging vind om mij met mijn tinkerhengst Bing te gaan helpen. Want inmiddels zijn we ZZzwaar startgerechtigd. We hebben nu al enkele keren les gehad en dat gaat super goed. Ook heb ik een nieuwe kür in het verschiet , die ik cadeau heb gekregen van Theo als felicitatie en motivatie naar het ZZzwaar. Ik kan niet anders zeggen dat ik het super gaaf vind dat hij zo enthousiast is naar ons toe. Theo bedankt. Monique en Bing .

Simone moeder van Tatum Nugteren

Wij hebben nu 2x een kur van Theo. Het fijne van Theo is dat hij alles in samenspraak doet met ruiter. Hij kijkt goed naar de pony en stemt de kur daarop af. Hij komt ook regelmatig kijken bij wedstrijden en is zeer enthousiast en positief ingesteld. Hij ziet de kur als een levend stuk dat desgewenst aangepast kan worden als er een hoger niveau gereden kan worden. Wij zijn heel blij met Theo en kan hem ook iedereen aanbevelen.

Groetjes Simone